Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca. |
Hi surt: "TOMETA": Formatge tipus “Tomme” de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 2 mesos mínim, de crosta rentada, textura elàstica. |
Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca. |
Hi surt: "AVI": Formatge de pasta cuita tipus "muntanya suís" de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 6 mesos mínim, de gust i textura típica d'aquest tipus de formatge |
Hi surt: "TOMETA": Formatge tipus “Tomme” de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 2 mesos mínim, de crosta rentada, textura elàstica. |
Hi surt: "BRUMA": Formatge tipus "Torta" molt cremós i suau de llet pasteuritzada ecològica de vaca de raça Bruna. Pell florida blanca. |
Hi surt: "TOMETA": Formatge tipus “Tomme” de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 2 mesos mínim, de crosta rentada, textura elàstica. |
Hi surt: "AVI": Formatge de pasta cuita tipus "muntanya suís" de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 6 mesos mínim, de gust i textura típica d'aquest tipus de formatge |
Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca. |
Hi surt: "LLUNA BRUNA": Formatge blau de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna i de crosta amb carbó i Penicillium blanc, 2 mesos de maduració. |
Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca. |
Notícies
Què diuen dels nostres formatges? Més sobre l'Abadessa |
Contacte @
Preguntes freqüents On els podem trobar? | També et pot interessar:
|