imagen parpadeante








Notícies i Novetats!!

Una Medalles d'OR i una de BRONZE a la Fira de Sant Ermengol 2024
Dins de la Fira de Sant Ermengol 2024, hem obtingut una medalla d'OR amb el formatge TOMETA i una medalla de BRONZE amb el CABRAFLOR.
 

Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca.

Comprar


Hi surt: "TOMETA": Formatge tipus “Tomme” de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 2 mesos mínim, de crosta rentada, textura elàstica.

Comprar


Dues Medalles d'OR, una de PLATA i una de BRONZE a la Fira de Sant Ermengol 2023
Dins de la Fira de Sant Ermengol 2023, hem obtingut dues medalles d'OR amb els nostres formatges CABRAFLOR i AVI, la medalla de PLATA amb el TOMETA i la medalla de BRONZE amb el BRUMA.


Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca.

Comprar


Hi surt: "AVI": Formatge de pasta cuita tipus "muntanya suís" de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 6 mesos mínim, de gust i textura típica d'aquest tipus de formatge

Comprar


Hi surt: "TOMETA": Formatge tipus “Tomme” de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 2 mesos mínim, de crosta rentada, textura elàstica.

Comprar


Hi surt: "BRUMA": Formatge tipus "Torta" molt cremós i suau de llet pasteuritzada ecològica de vaca de raça Bruna. Pell florida blanca.

Comprar


Formatges de l'Abadessa al Programa Cuines de TV3
Vam aparèixer amb el nostre formatge TOMETA al programa Cuines de TV3, "Carbassó farcit de carn. Pots veure'l a TV3 a la carta en el següent enllaç:
Hi surt: "TOMETA": Formatge tipus “Tomme” de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 2 mesos mínim, de crosta rentada, textura elàstica.

Comprar


Medalla d'Or i medalla de Plata a la Fira de Sant Ermengol 2021
Dins de la Fira de Sant Ermengol 2021, hem obtingut la medalla d'or amb el nostre formatge CABRAFLOR i la medalla de plata amb el nostre formatge AVI.

Hi surt: "AVI": Formatge de pasta cuita tipus "muntanya suís" de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna, madurat 6 mesos mínim, de gust i textura típica d'aquest tipus de formatge

Comprar


Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca.

Comprar


Tast de formatges artesans d’ovella del Pirineu de la Fira de Sant Ermengol 2021
Hem fet el tast de formatges artesans d’ovella del Pirineu . Pots veure'l a la pàgina de la Fira de Sant Ermengol, en el següent enllaç:

Formatges de l'Abadessa al Programa Cuines de TV3
Vam aparèixer amb el nostre formatge blau al programa Cuines de TV3, "Pastis de Formatge Blau amb Peres. Pots veure'l a TV3 a la carta en el següent enllaç:
Hi surt: "LLUNA BRUNA": Formatge blau de llet crua ecològica de vaca de raça Bruna i de crosta amb carbó i Penicillium blanc, 2 mesos de maduració.

Comprar


Entrevista a Instagram de Cal Formatger
Aquest 13 de Març, dins de la setmana de les dones formatgeres, ens han entrevistat de la formatgeria de Girona, Cal Formatger.

Taller de Formatge Madurat Online
El passat 07 de Març vam fer el taller de formatge madurat online i tohom va quedar molt content. Si te'l vas perdre, ens pots escriure perque et posem a llista d'espera per al proper taller.

Entrevista de Radio Seu
Entrevista que el 25/02/2021 ens han fet Radio Seu.

Taller de Formatge Fresc Online
El passat 20 de Febrer vam fer el taller de formatge fresc online i tohom va quedar molt content. Si te'l vas perdre, ens pots escriure perque et posem a llista d'espera per al proper taller.

Tast Online
El passat 16 de Gener vam fer el tast online i tohom va quedar molt content. Si te'l vas perdre, ens pots escriure perque et posem a llista d'espera per al proper tast.

Visita de la Consellera
La Consellera d'Agricultura Teresa Jordà visita Formatges de l'Abadessa.

Llum Màgica Canonges
La Llum Màgica del Carrer Canonges dedicada al Truki aquest any també va ser un gran èxit.

Formatges de l'Abadessa al PopUpXef TV3
Vam aparèixer al programa del Marc Ribas de TV3, Pop Up Xef de la Seu d'Urgell. Pots veure'l a TV3 a la carta en el següent enllaç:
Hi surt: "CABRAFLOR": Formatge tipus Torta molt cremòs i suau de llet pasteuritzada de cabra (en pastura). Pell florida blanca.

Comprar



Notícies
Què diuen dels nostres formatges?
Més sobre l'Abadessa

Segueix-nos a:

Contacte @
Preguntes freqüents
On els podem trobar?
També et pot interessar: